Het laatste nieuws en recente artikelen

  • Groei en ontwikkeling: hoe pakt Sazas het aan?

    De ontwikkeling van een bedrijf heeft impact op medewerkers. In deze tijd zijn er veel bedrijven die reorganiseren of fuseren. Sazas is ook zelfstandig geworden. Voor de medewerkers was dit een grote verandering op verschillende gebieden.
    Artikel
  • Vier soorten pestkoppen op het werk

    Pesten op de werkvloer is een probleem van alle tijden. Als werkgever bent u verplicht om maatregelen te nemen om dit gedrag te voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u pestkoppen kunt herkennen.
    Artikel
  • Chronisch ziek en werk

    Bijna de helft van de bevolking heeft een chronische ziekte. Dit aandeel neemt toe met de leeftijd. Daarom is het belangrijk dat u weet wat uw bedrijf voor uw chronisch zieke medewerker kan betekenen. En dat is meer dan u denkt. U krijgt er een zeer gemotiveerde medewerker voor terug.
    Artikel
  • De WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) komt eraan

    De nieuwe wet moet het voor werkgevers aantrekkelijker en minder risicovol maken om mensen in vaste dienst te nemen. Voor medewerkers met een flexibel contract moet er meer kans op zekerheid ontstaan. Lees wat dit voor u betekent.
    Nieuws
  • Webinar: Ziekte in het buitenland: hoe ga je ermee om?

    Als een medewerker ziek wordt, bestaat er een vaste werkwijze: ziekmelding, begeleiding en re-integratie. Het wordt wat ingewikkelder als de medewerker ziek wordt, terwijl hij in het buitenland is. Of juist naar het buitenland wil, terwijl hij al ziek is. Hoe gaat u daar als werkgever mee om?
    Webinar
  • Beroepsziekten RI&E

    Beroepsziekten en de RI&E

    Jaarlijks zitten tienduizenden mensen (deels) arbeidsongeschikt thuis en overlijden er zelfs ruim 4000 mensen aan de gevolgen van beroepsziekten. Een goede reden om als organisatie beroepsziekten zo veel mogelijk proberen te voorkomen.
    Nieuws
  • De vier succesfactoren naar werkgeluk

    Gelukkige mensen zijn gezondere mensen. Dit vertaalt zich ook naar de werkvloer. Personeel dat gelukkig is, presteert namelijk beter. In dit artikel leest u welke vier succesfactoren bijdragen aan het werkgeluk van u en uw werknemers.
    Artikel